Wie is Kees van Diem?

Kees van Diem

Even voorstellen, mijn naam is Kees van Diem. Ik ben geboren en getogen in Goirle (Noord Brabant) en heb een technische achtergrond. Ik werk nu al weer bijna 25 jaar bij ASML in Veldhoven. Naast mijn baan bij ASML ben ik ruim 15 jaar actief bezig met webdesign.

In 2007 ben ik voor mezelf begonnen. Mijn eigen webdesign bureau, waar ik tot op de dag van vandaag geen moment spijt van heb gehad! Ik richt me op starters, ZZP’ers en eenmanszaken. Een groep ondernemers die mij enorm aanspreekt!

Ik ben positief kritisch, behulpzaam en gedreven. Ik houd van een persoonlijke informele aanpak. Geen lawine van technische termen maar gewoon begrijpelijke taal. Luisteren, adviseren, meedenken en realiseren.

Het laatste jaar richt ik me steeds meer op projecten met een maatschappelijk karakter. Zo gaf ik onlangs, heel spontaan, een iPad training aan een groep senioren in de leeftijd van 82 tot 96 jaar. Het gaf mij een goed gevoel om deze mensen te kunnen en mogen helpen.

Momenteel werk ik samen met Maria Genova, schrijfster van onder andere “Komt een vrouw bij de h@cker”, aan een website om jongeren en hun ouders weerbaarder te gaan maken tegen cybercriminelen en online oplichters. Een heel leuk project!

Werkwijze

De eerste stap bestaat uit een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek. We gaan in dat gesprek samen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Ik besteed veel tijd aan de voorbereiding van jouw website. Een goede voorbereiding is het halve werk! Je kunt de realisatie van jouw website via internet volgen.

Na de realisatie start een vaak onderschat onderdeel, het onderhoud. Ook in dit traject kun je op mij rekenen. Onderhoud bestaat uit meer dan alleen de website actueel houden!

Werkgebied

Ik richt me op starters, eenmanszaken en ZZP'ers in Noord-Brabant.

Noord Brabant

Uiteraard zijn ondernemers uit andere provincies ook van harte welkom bij Kees van Diem Webdesign!

Benieuwd? Geïnteresseerd? Meer weten? Neem dan contact met me op om een afspraak te maken voor een geheel gratis oriënterend gesprek. Dan gaan we samen kijken of ik iets voor jou kan betekenen.