Wat kost een website?

Wat kost een website?

De prijs voor het maken van een website is oa afhankelijk van het aantal pagina´s, het aantal formulieren (bijvoorbeeld contactformulier), het aantal scripts, het aantal foto´s en de hoeveelheid grafisch werk.

Omdat geen twee websites hetzelfde zijn, werkt Kees van Diem Webdesign niet met vaste website prijzen of website pakketten. Webdesign is en blijft maatwerk! Kees van Diem Webdesign werkt zowel op basis van "fixed-price", als op basis van uurtarief. Het webdesign tarief bedraagt € 36 per uur.

Naast eenmalige kosten zijn er ook jaarlijks terugkerende kosten aan een website. Dit zijn de kosten voor het onderhoud, de domeinnaam registratie en webhosting van uw website.

Voor het onderhoud van uw website biedt Kees van Diem Webdesign diverse onderhoudscontracten aan.

Domeinnaam registratie, van een NL-domein, kost bij Kees van Diem Webdesign € 5 per jaar. Webhosting start vanaf € 30 per jaar.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW!

Webhosting

Kees van Diem Webdesign beschikt over eigen webhosting.

Kees van Diem Webdesign host alleen websites die door Kees van Diem Webdesign zijn gemaakt of door Kees van Diem Webdesign worden onderhouden.

Wordt uw website elders gehost? Geen enkel probleem! Kees van Diem Webdesign regelt de verhuizing van uw domein gratis!

Webhosting start vanaf € 30 per jaar.

Domeinnaam Registratie

Heeft u al nagedacht over de domeinnaam van uw website?

Domeinnaam Registratie

Een goede naam is niet te lang, is gemakkelijk te onthouden en is goed uitspreekbaar. Kies een zo eenvoudig mogelijke naam.


Kees van Diem Webdesign adviseert u graag bij het kiezen van de juiste domeinnaam voor uw website.