SEO Webdesign

SEO Webdesign

SEO webdesign staat voor Search Engine Optimization webdesign, oftewel zoekmachine geoptimaliseerd webdesign. Het is een onderdeel van Search Engine Marketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een website hoog te laten scoren in de zoekresultaten van een zoekmachine, op voor de website relevante zoekwoorden.

Kees van Diem Webdesign heeft veel ervaring met SEO webdesign en zorgt voor een goede natuurlijke zoekmachineoptimalisatie door alleen gebruik te maken van legale SEO webdesign technieken; SEO webdesign technieken volgens de SEO richtlijnen van Google.

Kees van Diem Webdesign besteedt tijdens de voorbereiding veel tijd aan zoekwoord selectie, concurrentie analyse en de website architectuur van uw website. SEO webdesign start dus al voor het grafisch ontwerp van uw website. Na SEO webdesign is uw website beter en sneller vindbaar in zoekmachines als Google, Bing, Ilse en Yahoo.

Is uw website SEO vriendelijk? Is uw website goed vindbaar? Kees van Diem Webdesign kan de SEO status van uw huidige website bepalen en u adviseren over mogelijke SEO webdesign verbeteringen.

Diverse SEO webdesign technieken hebben al binnen enkele weken effect op de positie van uw website in diverse zoekmachines!

Bedenk wel dat een toppositie in Google geen doel is, maar een middel!

SEO Voorbereiding

Kent u uw doelgroep?

Weet u welke informatie uw doelgroep zoekt? Weet u met welke trefwoorden ze in Google op zoek zijn naar uw website?

Waar zit de kracht van uw bedrijf? Welke zoekwoorden passen het beste bij uw onderneming? Wat kan een toekomstige klant van u verwachten?

Kees van Diem Webdesign besteedt veel tijd aan de voorbereiding van uw website. Een goede voorbereiding is het halve werk!

SEO Tools

Kees van Diem Webdesign maakt gebruik van diverse SEO tools. Google levert zeer waardevolle SEO tools.

SEO Tools Google

Google houdt heel veel informatie bij over het zoek- en surfgedrag op internet. Gebruik van deze informatie leidt tot meer bezoekers op uw website.

Is uw website SEO vriendelijk? Is uw website goed vindbaar? Kees van Diem Webdesign helpt u graag verder.