Kees van Diem

Kees van Diem

Even voorstellen, mijn naam is Kees van Diem. Ik ben nu ruim 15 jaar actief bezig met webdesign. De eerste jaren bestonden hoofdzakelijk uit het onderhouden van bestaande websites. Door toenemende interesse heb ik in 2005 een cursus professioneel webdesign (HTML en CSS) gevolgd. Later heb ik nog diverse zelfstudies gedaan om uit te groeien tot een allround webdesigner.

In 2007 heb ik mijn eigen webdesign bureau opgericht. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen moment spijt van gehad. Ik richt me op starters, ZZP´ers en eenmanszaken. Een groep ondernemers die mij enorm aanspreekt!

Ik houd van een persoonlijke informele aanpak. Geen lawine van technische termen maar gewoon begrijpelijke taal. Luisteren, adviseren, meedenken en realiseren. Stap voor stap ontstaat uw website aan de hand van een door mij zelf ontwikkelde werkmethode.

Kees van Diem Webdesign biedt een totaalpakket van diensten zodat u maar één aanspreekpunt heeft voor uw website. Zo kunt u zich volledig richten op het ondernemen en is uw website bij mij in vertrouwde handen!

Werkwijze

De eerste stap bestaat uit een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek. U krijgt, in begrijpelijke taal, informatie over wat Kees van Diem Webdesign voor u kan betekenen.

Kees van Diem Webdesign besteedt veel tijd aan de voorbereiding van uw website. Een goede voorbereiding is het halve werk! U kunt de realisatie van uw website via internet volgen.

Na de realisatie start een vaak onderschat onderdeel, het onderhoud. Ook in dit traject kunt u op Kees van Diem Webdesign rekenen. Onderhoud bestaat uit meer dan alleen de website actueel houden!

Werkgebied

Kees van Diem Webdesign richt zich op starters, eenmanszaken en ZZP'ers in Noord-Brabant.

Noord Brabant

Uiteraard zijn ondernemers uit andere provincies ook van harte welkom bij Kees van Diem Webdesign!

Benieuwd? Geïnteresseerd? Meer weten? Neem dan contact met me op om een afspraak te maken voor een geheel gratis oriënterend gesprek. U kunt dan zelf beoordelen of ik iets voor u kan betekenen.